Dentosan tannkrem

Dentosan tannkrem - når det begynner å fryse i tennene

Begynner tennene å fryse når du tar en kald øl eller en slurk av den varme kakaoen? Da kan det godt tenkes at du har pusset tennene litt for hardt, eller at tannhalsen har blitt blottlagt som følge av periodontal sykdom. Dentosan tannkrem Sensitive er laget spesielt for disse tilfellene, slik at tannpuss ikke skal bli en ekstra smerte i hverdagen.


Når du velger en tannkrem som Dentosan Sensitive , får du ekstra hjelp til å håndtere sensitive tannoverflater og ømt tannkjøtt takket være kaliumnitrat og natriumfluorid. Tannkremen vil ikke bare virke lindrende, men kan også bidra til å forebygge karies og helt eliminere dentinfølsomhet. Og det krever bare at du pusser tennene som vanlig. Du trenger derfor ikke endre dine daglige rutiner nevneverdig for å kunne utgjøre en stor forskjell for din personlige munnhygiene.

Ønsker du det beste resultatet kan du valgfritt velge å supplere med munnvann og en mykere tannbørste. Som sagt kan tannpuss være en av de store synderne for frostskader i tennene, fordi du legger for mye press på tannbørsten. Her kan du med stor fordel velge den type tannbørste som har mykere bust.

I tillegg til Sensitive tannkremen tilbyr Dentosan flere munnskyll med desinfiserende klorheksidin, og dette kan være en god ekstra beskyttelse for den mer sensitive munnhulen, da denne kombinasjonen er med på å kontrollere den mulige plakkdannelsen som kan resultere i vondt tannkjøtt.

Ta en titt på utvalget vårt fra italienske Dentosan i dag!