Zuccari Munnvann

ZUCCARI munnvann med aloe vera juice i stedet for vann

Det finnes som kjent mange munnvann på dagens marked, men munnvannet fra italienske ZUCCARI kan likevel gjøre noe helt spesielt. Den inneholder ikke vann, men mye aloe vera juice, som er fullpakket med nyttige vitaminer.


ZUCCARI har gått inn på markedet for personlig pleie med et klart oppdrag: å bruke naturen så mye som mulig, men uten å misbruke den. Det handler rett og slett om å trekke ut alle nyttige antioksidanter fra urter og andre vekster, uten å påvirke bioaktiviteten i omgivelsene. Resultatet er at du kan skape likevekt i din personlige følelse av velvære, alt takket være aktive ingredienser direkte fra naturens egne planter.

Hos MundFrisk har vi spesielt valgt å fokusere på ZUCCARIS munnvann.

Her får du en type multifunksjonell munnvann med aloe vera som kan litt av hvert. Det første du sannsynligvis vil legge merke til er den nydelige pusten du sitter igjen med etter å ha gurglet i den foreskrevne tiden. Væsken virker imidlertid også på en rekke andre nivåer, da den beskytter både mot plakk, tannstein og karies, samtidig som den bekjemper plakk slik at tennene blir hvitere. Det er en kombinasjon av mange forskjellige naturlige ingredienser som skaper disse gunstige effektene. Vi kan her bl.a. fremhev islandsk lav, appelsin, xylitol, salvie, Tea Tree og aloe vera juice i stedet for vann. Det er en ekte vitaminbombe som bare gjør gode ting for din personlige munnhygiene.

Formelen er også så mild at den også passer deg med sensitivt tannkjøtt og mer sensitive tenner.

Så ta en ekstra titt på om ZUCCARIS- produkter kan passe til dine behov. Er du i tvil om effekten eller vil du ha enda flere produktanbefalinger? Så vennligst kontakt oss i dag.