Plakkontrol Gap-børster

Mellomromsbørster fra Plakkontrol - skånsomme mot emalje og tannkjøtt

Hvordan kontrollerer du plakk best? Italienske Plakkontrol har noen gode tilbud; et av de mer klassiske valgene er spaltebørstene, som bidrar til å forhindre plakk helt når du raskt og enkelt får tak i matrester rundt spaltene takket være den gode ergonomien til børstene.


Spaltebørstene fra Plakkontrol er veldig enkle å håndtere; de har et ergonomisk håndtak, praktiske hetter som holder dem rene under transport, og en super spiss som ikke riper opp tannkjøttet eller skader emaljen. Alle metalldeler er også dekket med plast for å beskytte munnhulen best mulig.

Intervallbørster bør alltid brukes i forbindelse med tannpussen, slik at du fjerner de ulike matrestene. Hvis bakteriene får bygge seg opp i mellomrommene og andre steder i munnhulen, kan det først og fremst dannes dårlig ånde som følge av stinkende svovelforbindelser og deretter både plakk og karies. Samtidig kan dårlig munnhygiene også resultere i gingivitt.

De gode gap-børstene fra Plakkontrol hjelper deg med å opprettholde kontrollen, slik at du alltid kan oppleve den gode, friske følelsen med 0 hull.

Hvis du ønsker å gjøre noe ekstra godt for din personlige munnhygiene, kan du også fylle på med andre Plakkontrol produkter. Valget kunne bl.a. prøv de ulike munnskyllene hvis du allerede lider av blødning og betent tannkjøtt, eller en whitening tannkrem med aktivt kull.

Husk at vi hos MundFrisk har alt for din personlige munnhygiene - dette gjelder alt fra nye tannbørster til tanntråd, så sett sammen ditt personlige sett hos oss allerede i dag, slik at du kan møte morgendagen med et enda bredere smil.