Plakkontrol Tannkrem

Plakkontrol tannkrem - når målet er hvitere tenner

Er du lei av de gulaktige beleggene på overflaten av tennene dine? Da er det kanskje på høy tid å teste konseptet med en whitening tannkrem. Den fungerer som en vanlig tannkrem, men med den eneste forskjellen at med ingredienser som aktivt kull får du ekstra hjelp til naturlig å trekke urenheter vekk fra tannoverflatene - alt mens du pusser tennene.

Plakkontrol er en italiensk produsent av tannpleieprodukter, og teamet er kjent for å blande innovasjon med høy kvalitet, da alle produktene er utviklet i samarbeid med tannleger og farmasøyter.


Et av kjerneproduktene er whitening tannkremen Absolute White Charcoal, som i en kombinasjon av mikropartikler og aktivt kull bidrar til å få overflatene på tennene til å virke hvitere. Det er en skånsom behandling hvor tannemaljen ikke slites unødvendig hardt, slik at den ender opp med å ta skade. Dette skyldes hovedsakelig at mikropartiklene har lav slipeevne, noe som absolutt ikke alltid er tilfelle med andre lignende produkter.

En whitening tannkrem er en super tannblekingsløsning, da du ikke trenger å gå i gang med et mer omfattende prosjekt, men bare pusse tennene slik du kjenner det.

Har du derimot lyst til å prøve andre tannblekingsprodukter, finner du alltid det du leter etter her på MundFrisk.no - enten du vil dykke ned i de mer komplette tannblekingssettene eller f.eks. vil prøve deg med et whitening munnvann som et supplement til din whitening tannkrem fra Plakkontrol .

Veien til hvitere tenner er kort og vel ikke så lang og kronglete som du kanskje tror. Det første trinnet er å bla gjennom de ulike produktene på denne siden.