Børstehoder fra Idento

Kompatible børstehoder fra Idento - dekker ethvert behov

Hvis den elektriske tannbørsten din skal fungere etter hensikten, er det også nødvendig å skifte børstehodene fra tid til annen. Du velger selvfølgelig selv om du vil ha de originale merkevarene eller gå for de kompatible børstehodene fra merker som Idento . Den store fordelen med kompatible børstehoder er prisbesparelsen.

Idento er en dansk produsent av tannpleieprodukter og har spesielt et stort utvalg av kompatible børstehoder for Oral-B og andre velkjente elektriske tannbørster. De finnes både i 2-pakning og 10-pakning, akkurat som de lanseres i flere serier med sine spesielle egenskaper.

Idento Kids, for eksempel, er børstehoder som er spesielt utviklet for barns behov for effektiv tannrens. Det er tatt hensyn til ekstra myke børstehoder og størrelsen tilpasset mindre barnemunner. Børstehodene er også designet i mer iøynefallende farger slik at de umiddelbart tiltrekker seg barnets oppmerksomhet.

For de voksne er det enda flere serier å velge mellom. Du kan velge grunnvarianten Idento Standard, hvor børstehodene i serien fyller rollen som å rengjøre både dypere og mer effektivt, slik at enda mer plakk fanges opp i prosessen. Jo mer plakk som fjernes, desto sunnere blir tannkjøttet - og du unngår at det blir blødende og betent.

Vi går nå videre til den mer spesialiserte serien hos Idento . Idento Active -serien er f.eks. bygget med Micro Pulse bust som når enda lenger ned mellom tennene og tannkjøttet, mens Idento 3-i-1 børstehodene har en spesialutviklet poleringskopp som hjelper til med å bleke tenner ved ganske enkelt å fjerne den skjemmende gule plakken fra tannoverflatene og ikke bare plakk. rundt tennene. Idento Soft er utviklet med ekstra myk bust, og de vil derfor passe godt for deg med et mer følsomt tannsett og som ikke vil gå på akkord med den dypere og mer effektive tannrengjøringen.

Husk at du finner alle de nevnte Idento -seriene her hos MundFrisk , så sørg for at du får dekket akkurat ditt behov for kompatible børstehoder.