Idento børstehoder

Idento børstehoder - kompatibel med de fleste elektriske tannbørster

Går du tom for børstehoder til din elektriske tannbørste? Da finner du dem her hos MundFrisk , hvor vi har både de originale børstehodene og de kompatible børstehodene. Danske Idento er en av produsentene som har et av de største og mest varierte utvalget av kompatible børstehoder.


Idento kom på markedet i 1989 og har siden da produsert en lang rekke ulike produkter innen tannpleiesegmentet, bl.a. på bakgrunn av kundenes ønsker. Et av de første produktene var flossholderne Floss , men i dag er Idento også i stor grad kjent for sine børstehoder for elektriske tannbørster, som er kompatible med flertallet av kjente merker, inkludert Oral-B .

En av de største fordelene med å kjøpe kompatible tannbørstehoder er at de vanligvis er noe billigere enn de merkede.

Det er imidlertid ikke uvanlig at det kan være et relativt begrenset utvalg av kompatible børstehoder fra de enkelte produsentene, men Idento har valgt å gå mot trenden ved å presentere kundene for et mye større produktutvalg med både børstehoder for barn og voksne.

Børstehodene er ikke bare utviklet ut fra kundenes ønsker, men også i forhold til tannlegenes konkrete anbefalinger.

Hos MundFrisk finner du alle de klassiske Idento børstehodene. Dette inkluderer Idento Standard, Idento Active , Idento 3-i-1, Idento Soft og Idento Kids.

De individuelle børstehodene er designet for å hjelpe deg med å fjerne mer plakk enn med en manuell tannbørste. Rengjøringen blir rett og slett mer effektiv, da busten skaper raskere pulseringer og dermed fjerner mer av belegget på tannemaljen.

Les mer om de spesifikke børstehodetypene fra Idento , slik at du vet hvordan de spesifikt kan oppgradere din personlige munnhygiene.