HappySoaps tannkrem

HappySoaps - veganske tannkremtabletter i gjenbruksglass

Kan du tygge tannkremen din? Svaret er ja, og effekten er minst like effektiv som med den mer klassiske varianten. Med tannkremtablettene fra HappySoap s vinker du farvel til tannkremtuber, samtidig som du sparer vannressurser over hele verden. De inneholder 0 % vann og har derfor opptil 3 ganger lengre holdbarhet.


HappySoaps utvikler tannkremtablettene i sin egen nederlandske fabrikk, slik at de alltid har mulighet til å holde best mulig kvalitetsstandard, samt bruke egne oppskrifter. HappySoaps er kanskje en såpefabrikk, men har gjennom årene utviklet flere andre baderomsprodukter, blant annet de populære tannkremtablettene.

Produktene er utviklet med utgangspunkt i at de skal være uten plast, palmeolje og vann. Samtidig er de veganske og leveres i ulike typer gjenbruksemballasje. Spesielt er reduksjonen av plastavfall fra baderomsprodukter drivkraften bak HappySoaps sitt arbeid, og det er derfor de også samarbeider med miljøorganisasjoner for å minimere plastavfall over hele verden.

Så hver gang du tygger på en tannkremtablett fra HappySoaps , gjør du noe bra for miljøet. De er super å bruke, selv om du kanskje bare mentalt må venne deg til å tygge på tannkremen din. Tablettene gir deg imidlertid den samme gode beskyttelsen takket være de mange aktive ingrediensene som først og fremst er hentet fra naturlige kilder som xylitol og bambusekstrakt.

De ulike HappySoaps -glassene med tannkremtabletter, som kan kjøpes her på MundFrisk , har typisk et innhold på ca. 62 tabletter. Det gir deg en måneds forbruk hvis vi tenker oss at du pusser tennene to ganger om dagen.

Så er du klar for å prøve tannkrem i tablettform?