Valkki Tannkrem

Valkki - Sveitsiske tannkremer med en 100% naturlig sammensetning

Det er mange gode grunner til å velge tannkremer fra Valkki - de er Cosmos Organic sertifisert og er 100 % naturlige. De har imidlertid også den smarte funksjonen at de kan kjøpes både i gjenfyllbare pumpeflasker og som påfyll.


Er du lei av tannkremtuber hjemme i baderomsskapet, finnes det nok av smarte alternativer her på MundFrisk . Du kan f.eks. prøv både tannkremtabletter og tannkrem med fastere konsistens.

Du kan imidlertid også gå for den klassiske konsistensen, nå kun i mer miljøvennlige pumpeflasker som kan fylles på etter behov ved hjelp av refill i poser. Dette er langt mer miljøvennlig enn å måtte kaste ut flere kilo plast når tannkremtuben er tom igjen. Nettopp de etterfyllbare pumpeflaskene med tannkrem er blitt Valkkis særpreg. Et merke med sveitsiske røtter som produserer produktene sine i Frankrike.

Tannkremene fra Valkki er super å lagre lenge i flaskene, derfor trenger du ikke bekymre deg for at de stivner. Du kan også være sikker på å få riktig dosering hver gang takket være den integrerte pumpen.

Valkkis tannkremer har også en 99,9 % naturlig sammensetning og inneholder ikke fluor. Den største forskjellen mellom barne- og voksentannkremen er at barneversjonen har en herlig jordbærsmak, så det vil være mer fristende for barna å strekke seg etter tannkremen. Barna vil også glede seg over Jo & Lili, som er maskotene til Valkki . De pryder barneflaskene, akkurat som nettsiden til Valkki inviterer barn inn i Jo & Lilis helt spesielle univers med masse små tegneserier som gjør tannpuss (enda mer) morsomt - og det presenteres fortløpende gåter som kan løses sammen med foreldrene.

Kjøp alle dine Valkki -produkter her hos MundFrisk allerede i dag.