ESI Aloe Fresh Munnvann

ESI Aloe Fresh munnvann - ta den friske pusten med deg overalt

Du kjenner sikkert igjen situasjonen: Din kollega kommer tilbake fra kantinen, og du kan ikke unngå å legge merke til den ganske betydelige lukten av hvitløk. Du tenker et brøkdel av et sekund om du bare skal vente med å sjekke dagens tall side om side - eller om du skal presentere henne for din egen løsning mot dårlig ånde: ESI Aloe Fresh Mouth Spray.


ESI er kjent for å jobbe utelukkende med naturlige produkter og var tilbake i 1975 et av de første italienske merkene som promoterte den "grønne sektoren" innen områder som kosttilskudd og ernæring. I dag står imidlertid ESI også bak flere munnpleieserier, inkludert ESI Aloe Fresh -serien, hvorfra vi selger produkter som munnskylling og munnspray.

Gitt. Vi kan alle ha problemer med dårlig ånde, og det er først og fremst illeluktende svovelforbindelser fra bakterieansamlinger som kan være den største synderen. Det er disse stinkende forbindelsene du kan kamuflere med Aloe Fresh -produktene, hvor hovedleddet er bruken av aloe vera, som spiller sammen med en rekke andre ingredienser fra naturlige kilder.

Munnsprayen fra ESI er smart å ha med seg i vesken. Med 1-2 spray rett inn i munnen kan du få øyeblikkelig frisk pust. Her får du en blanding av aloe vera, xylitol, tea tree olje og grapefruktolje.

Mens munnsprayen kan brukes etter behov, kan du også velge å la ESI munnvann bli en del av din daglige munnhygienerutine. Her får du i tillegg til frisk pust god beskyttelse mot plakk, karies og ulike betennelsestilstander, samtidig som du tar best mulig vare på tannkjøttet ditt. Her er formelen bygget på antibakterielle og antiseptiske ingredienser som aloe vera, grapefruktfrøekstrakt, xylitol og naturens eget vidundermiddel propolis.

Så hopp inn og les om de forskjellige produktene slik at du ikke blir den personen som sprer den sterke hvitløksdampen til resten av kontoret!