Forhans Munnvann

Forhans munnvann - beskytt munnen under sykdom og operasjon

Effekten av et terapeutisk munnvann kjenner du selvfølgelig allerede - det hjelper å fjerne siste matrester, samt har en antibakteriell og antiseptisk effekt i forhold til plakkdannelse og syreangrep. Forhans sine munnvann beskytter imidlertid også ekstra godt ved sykdom og operasjon.


Akkurat som med Forhans tannkremer finnes også munnvannsvæskene i ulike varianter, avhengig av om du ønsker et klassisk munnvann med klorheksidin, ønsker en remineralisering av emaljen ved hjelp av hydroksyapatitt (det naturlige elementet i emalje) eller trenger lindring og helbredelse for periodontitt. .

Periodontal sykdom kan ha mange uheldige bivirkninger som dårlig ånde, blødende tannkjøtt og sårhet som følge av det betente tannkjøttet. Å skylle munnen med Forhans munnvann kan være til stor hjelp her.

Har det dannet seg mindre sår inne i munnhulen, er du nylig operert etter tanntrekking/annen operasjon, eller er du på vei gjennom et kreftforløp? Da vil Periodontal munnvann være et ideelt valg, da det nettopp beskytter det ekstra sårbare tannkjøttet mot ytterligere infeksjoner. Det er også viktig å understreke at denne spesifikke varianten ikke inneholder klorheksidin, som normalt kan være et hardt kosthold for selv en sunn munnhule.

Finn din perfekte match i dag i form av et munnvann fra Forhans . Vurder også å kombinere med tannkremene fra samme serie, så kan du få dobbel beskyttelse.

Ikke sikker på hva du skal velge? Da er du alltid velkommen til å spørre oss om råd angående produktanbefalinger.