Prodent tannkrem

Prodent - ta godt vare på barnas skjøre tannemalje

I 6-12-årsalderen skjer det mange viktige ting med barnet - barnet har kastet melketennene, og det er nå på tide å skape god munnhygiene for de gjenværende tennene. Det er her Prodent kommer inn i bildet med barnas tannkrem, som gir 3 i 1 beskyttelse.


Fruktjuice og brus er en favorittdrikk i de mange barnebursdagene, og det er bare én av mange ting som kan gi et betydelig syreangrep på barnas mer skjøre tenner. De første permanente tennene til barnet må få tid til å stivne, og dette skjer kun over en lengre periode. Derfor er det også essensielt å velge en barnetannkrem som gir en ekstra grad av beskyttelse.

Barnetannkremen Prodent Enamel Protector er tilgjengelig her på MundFrisk , og den er ganske representativ for andre produkter i sortimentet. Den inneholder en viss mengde fluor, som både styrker og beskytter emaljen mot ulike sure matvarer og drikker.

I tillegg inneholder tannkremene fra Prodent ingredienser, hvorav 97% kommer fra en naturlig kilde. De er dermed utrolig milde og sliter ikke unødvendig hardt på tannemaljen, på samme måte som de ikke inneholder skummende midler.

Husk at en god børstetannkrem som Prodent Enamel Protector kun er effektiv med riktig børsteteknikk. Hvis du allerede er i gang med gode pusserutiner hjemme, er det kanskje på tide å introdusere Prodent barnetannkrem sammen med fargerike og ergonomisk riktige barnetannbørster.

Du finner alt her hos MundFrisk - og med vår super levering kan du oppgradere rutinen din i løpet av få dager!