The Breath Co. Munnvann

The Breath Co - bruk aktivt oxygen i kampen mot dårlig ånde

The Breath Co med Dr. Harold Katz ved roret har jobbet med luktfremkallende bakterier i flere tiår og har dermed funnet et godt middel mot dårlig ånde - aktivt oxygen innkapslet i et lett tilgjengelig munnvann. Så trenger du hjelp i dag?


Hos MundFrisk finner du flere av munnvannene som har vært med på å gi Dr. Harold Katz ga kallenavnet Bad Breath Guru i hjemlandet USA så vel som i resten av verden.

Munnvannsvæskene inneholder aktivt oxygen , som bidrar til å eliminere luktplager i opptil 12 timer, slik at du kan møte hverdagen med en ekstra dose selvtillit, uten å måtte prøve å presse leppene sammen for ikke å avsløre dårlig ånde til alle du møter i løpet av arbeidsdagen.

Munnvannene fra The Breath Co skaper den riktige pH-balansen inne i munnhulen, samt gir deg alle nødvendige ingredienser for å være godt beskyttet mot syreangrep, slik at tannemaljen din ikke tar fulltreffet. De kjennetegnes også ved å være ekstremt milde, da de ikke etterlater en brennende eller tørkende følelse - formlene inneholder ikke alkohol.

Beskyttelsen mot 12 timers dårlig ånde slår inn så snart du har gurglet munnvannet i korte 90 sekunder etter tannpuss. Kan det være mye enklere?

Ønsker du å prøve enda flere midler mot dårlig ånde, har vi i MundFrisk et veldig stort utvalg innenfor kategorien. Så ta en titt så du kan få et bilde av hvordan vi kan hjelpe deg. Er du tapt? Så spør oss gjerne om råd slik at du kan bli kvitt dårlig ånde en gang for alle.