Saponello tannbørster

Saponello - gjør tannbørsten til en morsom leke

Hvorfor velge en kjedelig ensfarget tannbørste til barnet, når du nå kan invitere den glade og fargerike vaskebjørnen Saponello med for å vaske hendene? Saponello er et italiensk merke som alltid forfølger lek i sine tannpleie- og badeprodukter for barn. For hvorfor gråte gjennom de øyeblikkene som i stedet kan være noe så morsomt?


Selv om lek er det aller viktigste samlingspunktet for Saponellos produktutvikling, er det også viktig å understreke at dette aldri går på bekostning av kvalitet. Med tannbørstene fra Saponello er grepsvennlige løsninger innlemmet i gummidesignet, slik at det mindre barnet enkelt kan styre tannbørsten på egenhånd.

Busten er også av det myke slaget, slik at de ikke sliter unødvendig på den unge emaljen og det sarte tannkjøttet. Selve børstehodet har en ergonomisk design, slik at det når godt rundt hele munnhulen, og gode børsterutiner kan lages allerede fra tidlig alder.

Har du planer om å kjøpe en Saponello tannbørste til barna hjemme, kan du med god samvittighet vurdere å kombinere den med tannkremen fra samme serie, slik at fargene fra både tube og tannbørste får sette sitt helt personlige preg på baderomshylla hjemme.

Produktene fra Saponello er lansert for ulike aldersgrupper. Her på MundFrisk kan du bl.a. finn tannbørster og tannkremer som er utviklet spesielt for barn fra 6 år og oppover.