Saponello tannkrem

Saponello - tannkrem i barnestørrelse

Leken er definitivt i forkant når det kommer til barneprodukter fra Saponello . Oppdraget er klart: Vi går for glade smil og glemmer alt om tårer når det kommer til å pusse tennene! En viktig del av tannpusserutinen er som kjent tannkrem, og også her er det skrudd opp for de barnevennlige elementene.


Barna lokkes først og fremst til å vaske hendene av det glade designet på tannkremen, der den vakre og ganske fargerike Saponello vaskebjørnen står klar til å bli barnets nye bestevenn på badet. Inne i selve tuben venter herlige smaksopplevelser, som for eksempel Orange & Mint , slik at barnet faktisk kommer til å elske tannkremen for smaken sin, og ikke bare ser på det som en sur plikt.

Som forelder kan du være fornøyd med at tannkremen er ganske trygg for barnet. Den inneholder verken parabener eller dufter med allergener. Alle produktene fra Saponello er også dermatologisk testet.

Barnetannkremene fra Saponello inneholder fluor, men selvfølgelig kun i den mengden som passer for den aktuelle aldersgruppen. Tannkremene er lansert for to aldersgrupper: 3+ og 6+. Orange & Mint -varianten er spesielt rettet mot 6-åringer og oppover. Dette er en alder da barnet trenger ekstra god beskyttelse mot karies - og her har fluor vist seg å være et av de aller beste valgene. Samtidig beskyttes tannemaljen i denne viktige vekstfasen.

Hvis barna allerede elsker sin Saponello -tannkrem, bør du selvfølgelig også spandere tannbørster fra samme serie. De er holdt i samme lekne design som hyller Saponellos ønske om å gjøre alt til et spill på badet.

Hos MundFrisk finner du både Saponello tannkrem og tannbørster, så unn barna i dag.