Biotene Munnvann

Start spyttproduksjonen med Biotènes munnvann

Trenger du å øke spyttproduksjonen din? Da kan du se nærmere på våre produkter mot munntørrhet i Biotène serien, hvor du finner spesialprodukter som tannkrem og munnvann. Nøkkelkomponenten? Et bioaktivt enzymsystem som imiterer kroppens egen naturlige spyttproduksjon.


Du kjenner helt sikkert allerede følelsen av å lide av sprukne lepper og en tørr munn som gjør det vanskelig å få ordene ut av munnen. Det kan være et forbigående fenomen, da det rett og slett kan skyldes nervøsitet eller stress i en gitt situasjon. Men munntørrhet kan også oppstå i en mer alvorlig grad dersom den utløses av mer alvorlige faktorer som ulike sykdommer eller som følge av medisininntak og strålebehandling.

Spytt er et viktig samlingspunkt i mange av prosessene som foregår inne i munnhulen til daglig - dette gjelder alt fra å bryte ned matrester til å nøytralisere skadelige syrer som kan forårsake karies, på samme måte som spyttet er med på å opprettholde riktig pH-verdi og få maten glide lettere ned. Dette betyr også at vanskeligheter med å tygge og svelge er vanlige følger av munntørrhet.

Du kan få hjelp til å stimulere spyttproduksjonen med et munnvann fra Biotène .

Biotène bruker et bioaktivt enzymsystem for produktene sine, og de 4 forskjellige enzymene bidrar til å stimulere naturlig spyttproduksjon. Den alkoholfrie formelen er også kjent for å være skånsom, noe som er spesielt viktig for munntørrhet og den allerede irriterte munnhulen.

Samtidig vil du kunne gurgle deg frem til ekstra god beskyttelse mot bakterievekst, plakk og tannstein takket være ingredienser som xylitol og sinkglukonat.

Kjøp dine munntørrhetsprodukter direkte fra MundFrisk , hvor vi gir deg et komplett innblikk i hvilke spesifikke egenskaper du får med de enkelte produktene. Du kan også med fordel velge tannkremene fra samme Biotène -serie.