Biotene tannkrem

Børst tennene med Biotène og bli kvitt munntørrhet

Trenger du hjelp til å bli kvitt munntørrheten? Da vil du sannsynligvis finne hjelp til produkter fra Biotène , som spesialiserer seg på både munnvann og tannkrem mot munntørrhet. Nøkkelen her er å stimulere naturlig spyttproduksjon ved hjelp av enzymer, uten å irritere munnhulen ytterligere.


Vi har alle opplevd munntørrhet fra tid til annen, og å drikke litt vann hjelper ofte. For andre er imidlertid mangelen på spyttproduksjon langt mer omfattende og kan utløse problemer med å opprettholde et sunt munnhule med naturlig pH, og derfor kan det oppstå flere hull i tennene, da matrester og skadelige syrer ikke brytes ned. like effektivt som før. Optimal spyttproduksjon er også avgjørende for at du skal kunne tygge og svelge mat som normalt.

Har du problemer med spyttproduksjonen som følge av røyking, overgangsalder, medisiner, sykdom, strålebehandling eller andre lignende faktorer, kan du velge spesialprodukter som tannkrem mot munntørrhet fra Biotène .

Det kan være et godt valg siden det er super å integrere i dine daglige rutiner.

Biotène bygger formlene deres på et bioaktivt enzymsystem som bidrar til å stimulere naturlig spyttproduksjon. Disse formlene kjennetegnes ved å være ekstremt skånsomme, noe som er spesielt viktig med tanke på at munnhulen allerede er irritert i en eller annen grad med tørr munn. Tannkremene fra Biotène skummer derfor også mindre enn vanlige varianter. Imidlertid får du fortsatt god beskyttelse mot karies, da tannkremene inneholder fluor.

Kjøp ditt produkt mot munntørrhet her på MundFrisk . Vurder eventuelt om du vil supplere med et munnvann fra samme Biotène -serie.