Dentadan tannbørster

Kjøp tannbørster fra MundFrisk sitt eget internasjonale merke

Er du allerede gal etter MundFrisk sine egne produkter? Nå er tiden inne for å se etter merkevaren Dentadan , som er vårt eget internasjonale merke - preget av det lille Dannebrogsflagget i logoen. Vi kan f.eks. tilby deg ekstra myke Dentadan tannbørster.


Myk, medium eller hard?

Tannbørster finnes med flere hardheter, og de skiller seg først og fremst i busten, som kan være både myk, medium og hard. Det vil vanligvis være et individuelt valg om du foretrekker det ene eller det andre, men lider du av blødning eller betent tannkjøtt vil den myke tannbørsten være det absolutt beste valget.

Vil du prøve noe annet enn de klassiske myke tannkremene fra supermarkedet, kan vi tilby deg tannbørsten i Dentadan -serien med supermyk bust. Mer spesifikt får du fordelen av 12 000 ultrafine bust som gjør det lettere å nå dypere med tannbørsten, selv om du sannsynligvis ikke helt slipper å bruke mellomromsbørster eller tanntråd som ekstra beskyttelse.

De myke bustene med antibakterielle fiberbust beskytter også tannkjøttet så mye som mulig, slik at det betente eller blødende tannkjøttet ikke blir ytterligere irritert.

Våre Dentadan tannbørster finnes i flere farger dersom du skal kjøpe tannbørster til hele familien, og det skal være enkelt å se forskjell.

Dentadan er imidlertid langt mer enn bare myke tannbørster til gunstige priser; kategorien tilbyr også tanntråd, tannreguleringsfjernere, renseservietter for tennene og beskyttelseshetter for børstehodene på dine elektriske tannbørster. Kort sagt, alle tingene du absolutt ikke kan klare deg uten på badet hjemme.