BioXtra Munnvann

Munntørrhet - nå kan du skylle munnen med BioExtra

Flere tilfeller av karies, forekomst av sopp, sårdannelse, vanskeligheter med å tygge og svelge, samt problemer med adhesjon av proteser. Dette kan være noen av de mange konsekvensene av munntørrhet. Med BioExtra kan du smøre munnhulen med et effektivt munnvann som imiterer munnhulens naturlige spyttproduksjon og dermed bidrar til å lindre symptomene på munntørrhet.


Munntørrhet kan utløses av en rekke ulike faktorer, fra den litt mer uskyldige nervøsiteten og livsstilsfaktorene som røyking til de mer alvorlige tilfellene av diabetes, kreft og andre sykdommer. Det kan derfor selvsagt også være viktig å avklare hva som eksakt utløser munntørrheten.

BioExtra er et engelsk merke som har tatt opp kampen mot munntørrhet, bl.a. med produkter som geler, tannkrem og munnvann. De viktigste virkemidlene her er formler med naturlig avledede enzymer som bidrar til å imitere naturlig spyttproduksjon. Så det er absolutt ingen hokus pokus og ingen skadelige ingredienser for munnhulen. Tvert imot kan det være ekstremt skadelig for munnhulen å mangle spytt, da det har en rekke nyttige funksjoner som nøytralisering av syrer og mykgjøring av matrester.

Munnvannene fra BioExtra inneholder ikke alkohol, mentol eller andre ingredienser som kan irritere munnhulen.

I tillegg til å restarte spyttproduksjonen gir munnskyllene også god beskyttelse mot plakk og tannkjøttbetennelse som mange av de andre ganske klassiske produktene, men de er som nevnt utviklet spesielt for deg med munntørrhet og/eller betennelsestilstander i slimhinnene.

Som et alternativ eller supplement til munnskyllene kan du også finne både tannkrem og geler fra BioExtra her på MundFrisk - og alle er selvfølgelig utviklet med spesielt fokus på munntørrhet.

Så la oss hjelpe deg å bli kvitt ubehaget etter munntørrhet sammen.