BioXtra tannkrem

BioExtra - tannkrem mot munntørrhet

Lider du av munntørrhet fra tid til annen? Da er du absolutt ikke alene, da det anslås at mellom 20-25 % av forbrukerne har opplevd munntørrhet. Heldigvis er den gode nyheten at man i mange tilfeller kan løse problemet med ganske enkle midler. Du kan f.eks. vurder BioExtras tannkrem som etterligner naturlig spyttproduksjon.


Engelske BioExtra har spesialisert seg på munntørrhet og tilbyr deg både geler, tannkremer og munnvann innenfor segmentet. Formlene er basert på enzymer og etterligner den naturlige produksjonen av spytt uten å bruke noen skadelige ingredienser.

Med en tannkrem mot munntørrhet begynner du raskt å gjøre noe med problemet takket være de naturlig avledede enzymene, og tannkremen fra BioExtra sparer selvsagt ikke på rengjøring eller beskyttelse. Du får likevel hjelp til å styrke emaljen og hindre avleiringer i de ulike mellomrommene, akkurat som munnen sitter igjen med en fin frisk smak.

Formlene fra BioExtra kjennetegnes ved at de ikke inneholder mentol, alkohol, tilsetningsstoffer eller andre stoffer som kan irritere munnhulen.

Munntørrhet kan forekomme i en lang rekke tilfeller; overgangsalder, nervøsitet, røyking og bruk av visse medisiner. Men munntørrhet kan også utløses av mer alvorlige faktorer - fra diabetes til strålebehandling. Problemet med mangel på spytt er at du vil kunne oppleve både tygge- og svelgevansker, og kariesdannelsen kan bli mye mer uttalt, da det mangler spytt for å nøytralisere de skadelige syrene. Spytt er kort og godt et viktig fokuspunkt for et sunt munnhule, så la både MundFrisk og BioExtra hjelpe deg med å få tak i munntørrhet, enten du bruker tannkrem, geler eller munnskyll.