Biala Perla tannkrem

Biala Perla - gir deg perlehvite tenner på få dager

Det er aldri for sent å ta opp kampen mot gule tenner - faktisk kan du begynne å merke hvitere tenner på bare noen få dager hvis du bare velger de riktige tannblekingsproduktene til hjemmebruk. Med polske Biala Perla kan du til og med få perlehvite tenner ved ganske enkelt å bytte ut din vanlige tannkrem med typen som også har en tannblekende effekt.


Hos MundFrisk har vi et tilnærmet komplett utvalg av tannblekende tannkremer fra Biala Perla , på samme måte som vi tilbyr deg komplette tannblekingssett med geler og munnskinner.

Utvalget av tannblekende Biala Perla -tannkremer bringer deg forbi et produkt som Bamboo Charcoal & Aloe, der det aktive kullet hjelper til med å fjerne de gule avleiringene, selv om det er dypere misfarging fra kaffe og te. Det aktive kullet støttes av ingredienser som alle bidrar med antiseptiske samt beroligende og antibakterielle egenskaper. Hele tannblekingsprosessen gjøres selvfølgelig på en veldig skånsom måte.

Tannkremene fra Biala Perla er også utviklet for spesielle behov, f.eks. om du trenger en ekstra white effekt eller er røyker og derfor har stor nytte av Smokers -varianten.

Biala Perla har vært på markedet siden 1998 og har sin opprinnelse i fjellkjeden Høye Tatra, hvor familiebedriften raskt gikk over til tannbleking som hovedfokus. Porteføljen har imidlertid blitt videreutviklet parallelt på grunn av den store populariteten hos forbrukerne.

Er hvitere tenner et mål for deg - sammen med en effektiv tannrens? Da kan du se nærmere på hva Biala Perla har å tilby deg. Det er ikke uten grunn at det polske selskapet bærer navnet «The White Pearl».