Itaca tannkrem

Økologisk tannkrem fra Ítaca Organics - unngå blødninger og betennelser

De gode tannkremene er de som kan litt mer enn bare å rense tennene. Med de spanske tannkremene fra Ítaca Organics får du økologi i gjenbruksemballasje, samtidig som du får hvitere tenner, styrker tannemaljen og holder tannkjøttet sunt uten blødninger og betennelser. Kan du nesten be om mer?


Turen går til Barcelona med Ítaca Organics , som har som mål å gi deg utmerkede økologiske alternativer med både planter, urter og blomster som typisk er håndplukket i Spania for kvalitetens skyld. Så glem syntetiske stoffer, parabener og andre skadelige ingredienser. 97,73 % av alle ingrediensene i tannkremene fra Ítaca Organics er sertifisert som økologiske, slik at du kan dra nytte av naturens egne superkrefter.

Ítaca Organics -tannkremene vi selger her på MundFrisk er alle designet for daglig bruk for alle over 3 år og gir deg en nydelig frisk smak takket være eteriske oljer som mynte og eukalyptus. De beskyttende egenskapene fremkommer bl.a. ved hjelp av ingredienser som den bioaktive aloe vera og den soppdrepende ringblomsten (marigold), som både motvirker blødninger og gingivitt.

Andre viktige ingredienser inkluderer antiseptisk hvit leire, kalsiumkarbonat mot tannstein og for en større glans av tannoverflatene, rosmarin mot hull, kamilleekstrakt med lindrende effekt og cannabidiol utvunnet fra cannabis- eller hampplanten som beskyttelse mot munnsmerter. Du skal være klar over at flere av ingrediensene har doble effekter, og du får derfor en utrolig høy grad av beskyttelse i flere lag. Vegetabilsk glyserin i formelen bidrar også til å forhindre herding av konsistensen.

Så hvis du vil ha en multifunksjonell tannkrem, har Ítaca Organics akkurat det du leter etter.