Sylveco Munnvann

Sylveco munnvann - ingen brennende følelse, kun frisk smak

Opplever du ofte at munnvann etterlater deg med en lett brennende og tørr følelse? Da er det kanskje på tide å bytte til Sylvecos munnvann , hvor du får det beste fra Polens urtehage - og ingen giftstoffer. Munnskyllene er også alkoholfrie, så du unngår den brennende følelsen som noen ganger kan oppstå med alkoholbaserte formler.


Sylveco har vært i virksomhet siden 2008 og spesialiserer seg på å utvikle produkter til personlig pleie med urter, uten noen skadelige ingredienser som konserveringsmidler, stabilisatorer, kunstige farger og petroleumsderivater.

Med munnskyllene får du nytte av ekstrakter fra f.eks. mynte, nellik, salvie og rosmarin, som bidrar til en ultraeffektiv rens med naturens egne supermidler. Samtidig får du også svært god beskyttelse for både emalje og tannkjøtt - og med tanke på den alkoholfrie formelen vil denne typen munnvann være ekstra bra for deg med mer sensitivt tannkjøtt og sensitive tannoverflater.

Er du glad i urtesammensetningen i munnvannene fra Sylveco, kan du glede deg over at vi også har tannkremer fra samme serie - og de er selvfølgelig spekket med like mye urter og gir den samme gode beskyttelsen.

Flertallet av urteekstraktene som brukes i Sylveco-produkter dyrkes i Polen. Det er en tilnærming som sikrer at du hos Sylveco alltid vil kunne stå inne for kvalitet, bl.a. ved å teste kvaliteten på produktene selv.

Enten du velger munnvann , tannkrem - eller begge deler - vil munnhulen få en nydelig, frisk smak.

Så hva mer trenger du for å bli overbevist om at tannpleieprodukter fra Sylveco er en virkelig god investering?