Sylveco

Sylveco - helbredende tannpleie uten giftstoffer

Sylveco er en polsk familiebedrift som driver med ulike typer hudpleieprodukter, inkludert tannpleieprodukter, med botaniske ekstrakter. Den så dagens lys i 2008 og dekker i dag et bredt spekter av ulike merker og kolleksjoner. Navnet Sylveco er for eksempel med både i serier som Sylveco for Baby, Sylveco for Kids og Sylveco Wow.


Produktene i Sylveco-serien kjennetegnes ved å dyrke de naturlige ingrediensene som botaniske ekstrakter og kaldpressede oljer samt bjørkebarkekstraktet betulin. Produktene er fri for kunstige fargestoffer, stabilisatorer, konserveringsmidler og petroleumsderivater. Som merkevare har Sylveco også proklamert at deres tannpleieprodukter har en helbredende effekt helt uten bruk av skadelige giftstoffer.

Mange av urteekstraktene som brukes i produktene er dyrket i Polen. Sylveco er spesielt stolt av å utvikle og kvalitetsteste sine egne produkter, slik at de alltid kan stå inne for produktkvalitet.

På MundFrisk.no kan du handle flere produkter fra Sylveco. Vi tilbyr deg både munnvann og tannkrem.

Munnvannene fra Sylveco inneholder ikke alkohol, som normalt kan irritere slimhinnene, på samme måte som de kan gi en lett brennende følelse hos noen. Denne typen munnvann vil derfor passe spesielt godt for deg med en mer sensitiv munn.

Urtesammensetningene inkluderer salvie, mynte, rosmarin og nellik.

Urtene er også fremtredende i tannkremene vi selger fra Sylveco. Tannkremene kjennetegnes også av sine lavmolekylære slipende ingredienser, slik at de renser effektivt uten å skade emaljen, og de har også en litt annen smakssammensetning via peppermynte og eukalyptus essensielle oljer.

Sylveco tannkrem er tilgjengelig for både barn og voksne; de bidrar til å forebygge karies ved hjelp av fluor og xylitol. Hvis du ønsker å rense tennene skånsomt med naturens egne ressurser, har Sylveco en god idé for din neste tannkrem eller munnvann .