Amanprana

Amanprana - 100 % organiske ingredienser, 0 % kjemi

Det kan sies veldig enkelt: Amanprana vil det beste for kroppen din, og har bevisst utviklet produktlinjer med 100 % organiske og naturlige ingredienser, uten noen form for kjemi. Dette inkluderer bl.a. vegetabilske oljer og naturlige oljeekstrakter som brukes til et kjerneprodukt som munnvann for oil .


Amanprana tilhører det belgiske merket Mannavita, og vi mener bestemt at kroppen er en større maskin, hvor både små og store faktorer kan være med på å påvirke helheten og dermed bringe den ut av balanse. Her er det viktig å huske at både ernæring og trening, frisk luft og til og med valg av personlig pleieprodukter kan spille en ekstremt viktig rolle for kroppens selvhelbredende evne. Filosofien er inspirert av Hippokrates' tanker om homeostase.

Skadelig kjemi er derfor en absolutt no-go hos Amanprana .

Et av Amanprana -produktene du kan kjøpe hos MundFrisk er munnvann for oil . Det er en teknikk som har blitt brukt i årtusener. Tanken er at den aktuelle oljen skyves rundt i munnhulen i lengre tid (1-3 minutter i motsetning til 30 sekunder med de mer tradisjonelle munnskyllene) for å la oljen trekke urenhetene bort. Oljen skal aldri svelges, men heller spyttes ut.

Hos MundFrisk.no selger vi begge smakene av Amanpranas munnvann, som i tillegg til den rensende effekten også har en fantastisk smak. Samtidig leveres de i gjenbrukbar glassemballasje, som er helt i tråd med den naturlige tankegangen, som er dypt forankret i Amanpranas DNA.