Defend tanntråd

Defend tanntråd - belagt med aktivt kull for en whitening effekt

Har du gitt opp litt på de gule avleiringene på tennene? Da er det i dag du må ta opp kampen igjen takket være italienske Defend , som står bak flere whitening , blant annet en smart tanntråd med aktivt kull.


Aktivt kull har virkelig vunnet innpass blant whitening . Dette skyldes først og fremst at det aktive karbonet er et 100 % naturlig produkt, og derfor trenger du ikke tilsette store mengder syntetiske ingredienser. Det aktive kullet fungerer som en magnet, som ved kontakt med tennene bidrar til å trekke de stygge avleiringene vekk fra overflatene, slik at tennene vil se ut som hvitere.

Defend er et av mange merker som har benyttet seg av aktivt kull. Du kan f.eks. finn aktivt kull i de klassiske Charcoal-tannkremene, men også i tanntråden fra Defend . Den er super å bruke siden den allerede er belagt med aktivt kull. Du kan derfor bruke den som normalt, vel vitende om at du får hjelp til å fjerne gule avleiringer og plakk, samtidig som du får en frisk myntesmak.

Hvis whitening er hovedfokuset ditt, kan du også finne Defend -tannbørster, munnvann og tannkremer som alle gir en tannblekende effekt. Du trenger derfor ikke gå i gang med store, omfattende prosjekter for å få hvitere tenner, men kan ganske enkelt integrere en rekke whitening i din daglige tannpleierutine.

Har du spørsmål om hvordan whitening foregår? Eller synes du det er vanskelig å navigere i det store utvalget? Da er du alltid velkommen til å kontakte oss for mer informasjon.