Defend Munnvann

Defend munnvann - frisk pust og effektiv bakteriebeskyttelse

Er du klar til å hoppe på munnvann ? Da ender du kanskje opp med munnvannsvæskene fra italienske Defend , som uten de store dikkedarene gir deg frisk pust og super beskyttelse mot bakterier. Og trenger du egentlig mer hvis du ellers er forsiktig med tannbørsten?


Defend produserer sine tannpleieprodukter i toppklasse sammen med en rekke kjente produsenter i bransjen, akkurat som de alltid kvalitetstestes hjemme i Italia for å sikre kunden det absolutt beste produktet.

Sortimentet tilbyr flere forskjellige munnskyllevæsker, som kjennetegnes ved å gi deg en frisk smak og god beskyttelse mot bakterieansamling. Spesielt beskyttelsen mot bakterier kan være en bonus. Ofte kan du fjerne noen matrester fra munnhulen ved hjelp av tannbørsten, men ikke alle. Derfor kan det fortsatt forekomme bakterieansamlinger og dermed også plakkdannelse, som igjen kan føre til karies. Så hvis du fortsatt vil gurgle munnen i munnvann, bør du også sørge for at det gir deg den ekstra beskyttelsen.

Det er selvfølgelig et helt personlig valg, og det finnes nok av kosmetiske munnvann som bare bidrar til frisk pust.

Vil du ha en ekstra funksjon i flasken? Defend produserer også munnvann med whitening effekt. Den mer effektive rengjøringen vil få tennene til å se hvitere ut - og det er en flott bonus å ta med seg på kjøpet.

Ta gjerne kontakt om du ønsker produktanbefalinger i kategorien munnvann , eller om du rett og slett er i tvil om hvilke du skal velge blant ulike egenskaper.