Defend tannbørster

Defend tannbørster - de klassiske eller de med whitening effekt?

Er det på tide å fylle opp tannbørstekruset hjemme med nye tannbørster? Da er du kanskje også frisk av å prøve tannbørster fra et nytt merke. Med det italienske klassemerket Defend kan du få både de helt klassiske tannbørstene, men også de med whitening effekt.


Hos Defend legger vi en stor ære i å kunne tilby kundene et bredt utvalg, og dette inkluderer alt fra munnvann til tannkrem og tannbørster.

Tannbørster må skiftes med jevne mellomrom, så du kan med fordel kjøpe en 2-pakning av de helt klassiske tannbørstene fra Defend . Den største egenskapen til disse tannbørstene er at busten har en spesiell plassering og form, slik at de har tilstrekkelig stivhet til å rengjøre tennene med stor forsiktighet.

Hos MundFrisk har vi disse klassiske Defend -tannbørstene i medium , som passer de aller fleste brukere. Det er selvfølgelig alltid et individuelt valg om du vil ha en myk, medium eller hard tannbørste.

Er du den tøffe typen, i hvert fall når det kommer til tannbørster? Vi selger også de hardere tannbørstene i Defend -serien. De vil være et godt valg for deg som gjerne vil ha en whitening effekt inkludert i kjøpet. De hardere bustene vil rett og slett kunne bidra til å levere en mer slipende effekt - de inneholder dermed ikke aktivt karbon som andre konkurrerende produkter. Du kan imidlertid alltid velge å supplere med en Defend -tannkrem med aktivt kull dersom du ønsker full effekt.