Defend tannkrem

Er tennene dine ikke lenger så hvite som de en gang var? Heldigvis finnes det utallige produsenter som hjelper deg med å gjøre tennene både renere og hvitere. Et av disse merkene er italienske Defend , som står bak en komplett serie tannpleieprodukter - og noen av dem har whitening effekt.


Det finnes flere whitening tannkremer i Defend -serien, så vi kan bare anbefale deg å se nærmere på de forskjellige variantene.

Flere av tannkremene inneholder aktivt kull. Aktivt kull har virkelig fått gjennomslag blant whitening . Fordelen er at det er et 100 % naturlig produkt, derfor trenger du ikke velge de syntetiske ingrediensene. Det aktiverte karbonet - hentet direkte fra naturen - kan ganske enkelt gjøre det samme, da det fungerer som en magnet for belegg. Når disse skjemmende plakkene fjernes, vil tennene dine også virke naturlig hvitere.

Siden Defend også står bak både munnvann, tannbørster og tanntråd med whitening effekt, har du alle muligheter til å sette sammen et komplett sett dersom du planlegger å gå all-in på tannbleking. Du kan f.eks. kombiner din Defend -tannkrem som inneholder aktivt kull med en hardere tannbørste fra samme serie. Det trenger ikke være vanskeligere - og det betyr også at du ikke trenger å gi opp rødvin og kaffe for alltid, for du kan faktisk gjøre noe med de gule beleggene.

Har du spørsmål om de enkelte Defend produktene? Eller vil du bare lære mer om whitening ? Uansett er du alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål.