Sence Gap Brushes

Sence gap-børster i biologisk nedbrytbar bambus

Er du av typen som gjerne vil bruke mellomromsbørster/tannpirkere, men ønsker å komme vekk fra plast med tanke på miljøet? Da tilbyr Sence deg både rimelige og biologisk nedbrytbare gap-børster, hvor detaljnivået og kvaliteten fortsatt er verdsatt.


Rombørstene i Bamboo serien fra Sence er bearbeidet av FSC-sertifisert bambus; dette innebærer at bambusmaterialet kommer fra bærekraftig drevet skogbruk og dermed bidrar til en miljøvennlig utvikling. Ingen produkter i kolleksjonen inneholder heller plast, men er i stedet veganske og biologisk nedbrytbare.

Spaltebørstene fra Sence kjennetegnes også ved at de gir deg stor kontroll under rengjøringen. Nettopp kontrollen er et viktig element når man skal fange opp de ulike matrestene i mellomrommene. Disse kan være ekstremt smale, så det er viktig at du har et godt grep når du kjører spaltebørstene inn og ut i repeterende bevegelser. Rengjøring med mellomromsbørstene bidrar til å sikre at det ikke dannes plakk i og rundt tennene. Plakk er grunnforutsetningen for karies - også bedre kjent som hulrom. Vi kan også anbefale deg å ta en titt på våre andre produkter fra Sence serien.

Sence retter seg mot deg som er ute etter den perfekte kombinasjonen av bærekraft, kvalitet og lave priser. Merket har alltid vært stolt av at kvalitet ikke trenger å koste en gård. Samtidig vurderes mange av de nye trendene også i designprosessen, da dette alltid er det umiddelbare utgangspunktet når man skal utvikle nye produkter.