Dentinet Interspace børster

Dentinet - mellomromsbørster i alle de riktige størrelsene

Synes du det er vanskelig å finne størrelsen mellomromsbørsten/tannpirkeren som passer deg perfekt? Mellomromsbørster finnes ofte i standardstørrelser fra mange forhandlere, men hos MundFrisk går vi alltid det ekstra steget for å tilby dem i alle størrelser - fra de ultra til de som passer til de noe større plassene.


Vi tilbyr bl.a. en rekke mellomromsbørster/tannpirkere fra det chilenske selskapet Dentinet , som er kjent for å levere profesjonelt tannpleieutstyr til både tannklinikker og privatpersoner. Profesjonalitet er rett og slett i høysetet, enten det er det mer grunnleggende utstyret som tannpirkere eller de noe større gjenstandene.

Interspace-børster retter seg mot deg som tar munnhygiene på største alvor og er interessert i frisk pust, vakre hvite tenner og null hull, slik at du kan møte både tannlegen og omgivelsene dine med det bredeste smilet.

Interdentale børster (også kjent som tannpirkere) hjelper til med å skyve matrester vekk fra mellomrommene. Opphopninger av bakterier kan allerede danne plakk innen 24-48 timer og da både karies og gingivitt. Så det er viktig at du alltid er klar over at tennene og mellomrommene er renset ned til siste matrester.

Mellomromsbørstene fra Dentinet er fargekodet, så det er enkelt å skille de forskjellige størrelsene. De er også kjent for å være resistente, så du kan enkelt gjenbruke dem flere ganger, hvis du bare husker å skylle dem godt slik at du ikke overfører bakterier fra tid til annen.

Vil du vite mer? Klikk deretter på produktsidene våre slik at du kan finne dine nye Dentinet mellomromsbørster i dag hos MundFrisk .