Dentinet

Dentinet - smarte tanntrådshengere i reisevennlig format

Er det bedre å ha med tanntråd i vesken? Da kan du passende velge tanntrådshengerne fra Dentinet , som leveres med små etuier og dermed i reisevennlig format. Samtidig er det et 2-i-1 format med tanntråd i den ene enden og tannpirkere i den andre. Smart , enkelt og effektivt.


Disse tanntrådsbrakettene er hentet fra det chilenske selskapet Dentinet , som leverer profesjonelt tannpleieutstyr primært til tannklinikker, men også til privatpersoner.

Tanntrådsbrakettene er et ideelt valg for deg som ønsker å supplere børsting med en ekstra rengjøring. De er spesielt flinke til å skyve matrester vekk fra mellomrommene. Hvis du ikke fjerner disse restene innen 24-48 timer, vil det samle seg bakterier som kan utvikle seg til plakk og deretter både karies og gingivitt. Så det er ikke så morsomt at eksperter anbefaler at du rengjør med enten tannpirkere eller tanntråd på daglig basis.

Men kan ikke tannbørsten gjøre jobben alene? Er du grundig kan en tannbørste selvsagt lett fjerne mye smuss, men busten har mer enn problemer med å nå helt inn i mellomrommene som ofte er ganske trange. De er best for de større flatene.

Tanntrådsbrakettene fra Dentinet er kjent for å være ekstremt motstandsdyktige og holdbare, så du kan trygt bruke dem uten å bekymre deg for at tråden sliter eller at skaftet ryker.

Hos MundFrisk.no finner du alltid et bredt utvalg tanntrådholdere, den mer klassiske typen tanntråd samt tannpirkere/mellomromsbørster i flere størrelser, så ta en titt rundt på produktsidene våre allerede i dag.