Licor del Polo Munnvann

Licor del Polo - nå med 3D munnvann!

Foretrekker du det mer tradisjonelle munnvann ? Eller bør det være mer innovativt? Licor del Polo er en av de ledende spanske aktørene på markedet for tannpleieprodukter, og de har aldri vært redde for å veksle mellom det mer innovative og klassiske formatet.

Licor del Polo har i stor grad gjort seg bemerket på sine 2-i-1-formler, der det enkelte produktet er en blanding mellom tannkrem og munnvann . Dette er for eksempel tilfellet for Licor del Polo barnetannkrem med jordbærsmak, som vi selger her på MundFrisk.no , samt Licor del Polo 2-in-1 Advanced Whitening med blekende effekt.


Vi tilbyr selvfølgelig også de mer klassiske munnvannene fra Licor del Polo som 3D Clean og Triple Action . Det førstnevnte produktet har som mål å gi en 3D-effekt ved å tilby både en anti-plakk og anti-bakteriell effekt for både tenner, tannkjøtt og tunge, mens Triple Action gir fullstendig rens og frisk pust: Anticaries, Anti-plakk og 100% Freshness .

Den friske smaken har alltid vært et kjennetegn på det spanske merket, og folk snakker ofte om den helt spesielle Licor del Polo-smaken.

Munnvann kan brukes på forskjellige måter. Noen produsenter anbefaler at du gurgler over lengre tid, mens andre har spesifikke instruksjoner for når det er best å bruke det produktet i forhold til faktisk børsting. Det er derfor ekstremt viktig at du alltid følger produsentens anvisninger for å få full effekt av produktet.

Vil du vite mer om våre Licor del Polo munnvann? Så les mer om produktene her hos MundFrisk .