Licor del Polo tannkrem

Licor del Polo - den tradisjonelle tannkremen, og likevel ikke...

Føler du ikke helt at du får ønsket effekt med din nåværende tannkrem? Er du lei av smaken? Eller er du bare klar for å prøve noe helt nytt? Licor del Polo er de spanske ekspertene på tannkrem og munnvann, og på mange måter er tannkremene ganske klassiske - og likevel ikke helt...


Her hos MundFrisk finner du flere typer Licor del Polo tannkrem, både for barn og voksne. Disse spanskproduserte tannkremene dekker ulike behov innen daglig munnhygiene. Ønsker du å satse ekstra hardt på kariesforebygging kan du velge tannkremen Licor del Polo Anticaries, som er basert på en bi-fluorformel, mens Licor del Polo Clorofila er utviklet med tanke på å minimere plakkdannelse.

Det er verdt å nevne at begge tannkremene gir deg en utrolig frisk smak som har blitt litt av et varemerke for Licor del Polo.

Men så er det også de tannkremene som er litt vanskeligere å karakterisere. De ligger mellom de to kategoriene tannkrem og munnvann , da de er utviklet på grunnlag av en 2-i-1 formel. Det er en annen egenskap ved Licor del Polo.

Eksponenter for disse 2-i-1-formlene er gel-tannkremen Licor del Polo 2-i-1 Advanced Whitening og barnas tannkrem med jordbærsmak, som har en mer flytende konsistens som et munnvann . Advanced Whitening fungerer derimot som en mer tradisjonell gel-tannkrem og renser på samme måte som du kjenner den fra de mer klassiske tannkremene, men gelen forlater munnhulen med en følelse som om den var renset med munnvann . Samtidig gir Advanced Whitening den sidegevinsten at den lysner tennene på bare 10 dager, avhengig av utgangspunktet.

Hos MundFrisk.no gir vi deg alle muligheter til å gi dine munnhygienerutiner en helt ny vri, også når det gjelder noe så "enkelt" som å velge ny tannkrem!