Likør del Polo

Licor del Polo - tannkrem og munnvann i 2-i-1 format

Historien om Licor del Polo tar oss forbi Spania, hvor det spanske teamet er en av de absolutt ledende tannpleieprodusentene. De er bl.a. har blitt kjent for sitt 2-i-1 format, hvor du får tannkrem og munnvann i ett og samme produkt, men de står selvfølgelig også bak de mer klassiske produktene.

Licor del Polo er kjent for å ha et utrolig velfylt utvalg, hvor både tannkrem og munnvann er utviklet for spesifikke formål, men uten at det noen gang går på bekostning av renseeffekten. Eksempler er anti-plakkbehandling, behandling av sensitivt tannkjøtt og frisk pust.

Produktene er tilsatt fluor for å opprettholde den beste beskyttelsen mot karies.


Noen av Licor del Polos produkter er basert på 2-i-1-formler. Dette gjelder for eksempel gel-tannkremen Licor del Polo 2-in-1 Advanced Whitening , som renser som en tradisjonell tannkrem, men frisker opp munnhulen som en munnvann . Samtidig er produktet spesielt rettet mot de som ønsker hvitere tenner, da produktet gir hvitere tenner ved hver børsting. Som regel vil synlige resultater være synlige etter bare 10 dager.

Et annet eksempel på 2-i-1-formlene ses med barnetannkremen fra Licor del Polo, som har en flytende tekstur og fungerer som en kombinert tannkrem og munnvann .

De mer klassiske tannkremvariantene inkluderer kombinasjoner som fluor og klorofyll for sterkere tenner uten plakkdannelse, samt bifluorkombinasjoner, hvor du gjør en dobbel plikt mot karies. Blant munnvannene finner du varianter som Triple Action og 3D Clean . Sistnevnte produkt beskytter både tunge, tenner og tannkjøtt.

Sjekk ut i dag hva vi kan tilby deg av forskjellige Licor del Polo tannkremer og munnskyll på MundFrisk.no .