Hident tanntråd

Gå all-in på din munnhygiene med Hident tanntråd

Velholdte tenner og god pust er en av nøklene hvis du ønsker å skape et godt førsteinntrykk - og veien til vakre tenner kan kun skapes gjennom en grundig rengjøring på daglig basis. Tannbørsten og tanntråden blir dine viktigste allierte når du skal jakte på skjulte matrester og rampete bakterier i hulrom og hull.

Tanntråden fra de italienske tannpleiespesialistene Hident lar deg gå all-in på din daglige tannrengjøring, ettersom all slags finesse er innarbeidet i det relativt klassiske tanntrådsdesignet.


Hident har først og fremst presentert sin tanntråd med forskjellige smaker som Mint og Cinnamon , så du kan velge din personlige favoritt - for hvorfor ikke velge en tanntråd som skaper smaksglede hver eneste dag.

Hident har også utviklet en tanntråd som ikke frynser, akkurat som den er utformet med rundt tverrsnitt og voksbelegg, slik at det blir lettere å føre den inn og ut av mellomrommene. Den mer avrundede formen forhindrer også at tanntråden skjærer seg inn i tannkjøttet og dermed skader dem. Voksbelegget inneholder også antioksidanter som hindrer spredning av frie radikaler; disse molekylene kan kombineres med andre forbindelser og skape uønskede bivirkninger.

Hvis du elsker det store detaljnivået i Hident sine produkter, kan vi i MundFrisk.no også tilby deg tannpirkere fra det italienske teamet. Her kan du se frem til en 6x mer effektiv rengjøring på grunn av tannpirkernes avrundede form samt deres trekantede spisser og små effektive buster som fjerner alle matrester.

Så la tannbørsten din lage den perfekte trioen med Hidents tanntråd og tannpirkere, slik at du kan smile bredt av alle de riktige grunnene.