Actoner

Actoner - med et komplett utvalg av munnvann

Det kan være stor forskjell på de enkelte munnvannene og innholdet i dem. Mens noen er designet utelukkende for å gi deg deilig frisk pust, er det andre som gir mer allsidig beskyttelse. Et merke som Actoner gir deg et komplett utvalg av munnvann, hvor du kan velge munnvann basert på dine spesifikke behov.


Actoner har spesialisert seg på munnvann , og i dag er det et merke som tilhører spanske Briseis, som har vært en del av bransjen siden 1948. Briseis omhandler spesielt hygieneprodukter og produkter til personlig pleie.

Når du tar en titt på utvalget av Actoner munnvann, vil du raskt oppdage at det virkelig er noe for enhver smak.

Mint Zero er f.eks. et ideelt valg for deg som lider av dårlig ånde og ønsker et munnvann som dels maskerer lukten og dels gir deg frisk mint . Det er dermed et mer kosmetisk munnvann .

Hvis du ønsker en mildere munnvann , kan du gå med Sensitive Zero, som er rettet mot deg med sensitivt tannkjøtt og sensitive tenner etter tøffere behandlinger som tannbleking eller for hard børsting, samtidig som du effektivt beskytter deg mot karies.

Du får en tilsvarende fullstendig rens med Complete Zero, som ikke bruker alkohol som i flere av de andre munnskyllene, samt 7-i-1 produktet fra Actoner. Med sistnevnte produkt beskyttes tennene både mot plakk og tannstein, samtidig som det dannes et beskyttende skjold for tannkjøttet. I tillegg får du en blekende effekt, som du også kan oppnå med Whitening Zero munnvann.

Så enten du leter etter en mer grunnleggende munnvann eller en fullstendig rens, har Actoner garantert akkurat det du leter etter.