Durban's tannkrem

Durbans tannkremer - beskytter både nå og på lang sikt

Det føles som om de alltid har vært der - italienske Durban's som har valgt tannpleieprodukter som sitt spesialistområde. Det var tilbake på 1960-tallet at Durban's så dagens lys, da deres fokus på det vakre, hvite smilet ble deres viktigste kjennetegn i ulike reklamekampanjer. Hos MundFrisk kan du nå handle Durbans populære tannkremer som både beskytter tennene nå og over lengre tid.


Durbans tannkremer inneholder fluor, som gir optimal beskyttelse - spesielt i forhold til karies. Samtidig har de en remineraliserende effekt på grunn av innholdet av hydroksyapatitt, som er en naturlig komponent i emalje, og dermed kan emaljen reparere (eller remineralisere) seg selv om det riktignok er mindre skader.

Tannkremene fra Durban's finnes i flere varianter som Sensitive , som virker lindrende på tannkjøttet via allantoin og generelt er en veldig skånsom tannkrem som er ekstra god mot gingivitt etc. Her kan du også vurdere å kombinere med en Durbans tannbørste, som er designet med rund bust og sliter dermed ikke på langt nær så hardt på tenner og tannkjøtt.

Eller kanskje du vil gå med Durbans Herbal Fresh , som gir de samme gode egenskapene som med Sensitive , men med en formel som trekker mer spesifikt på kraften til urtene. Salvie og mynte er de fremtredende urtene her.

Tannkremene fra Durban's gir deg en naturlig frisk smak.

Husk at i tillegg til Durbans tannkremer og tannbørster, har vi også bl.a. kan tilby deg munnvann , slik at du får enda et lag med beskyttelse i forbindelse med tannpussen - bare i flytende form.