Durban's tannbørster

Få en skånsom massasje med Durbans tannbørster

Du kjenner helt sikkert følelsen av at en tannbørste nesten river tannkjøttet i stykker og får dem til å blø ukontrollert. Dette kan skyldes at du rett og slett trykker for hardt, men også fordi busten i seg selv er alt for hard for ditt kanskje litt mer sensitive tannkjøtt. Vurder derfor å bytte til Durbans tannbørster med avrundet bust.


Kjennetegnet på Durbans tannbørster er at de er konstruert med avrundet bust som dels masserer tannkjøttet skånsomt og dels renser bedre i dybden, f.eks. i de områdene hvor det vanligvis er vanskelig for tradisjonelle tannbørster å nå. Du oppnår rett og slett skånsom børsting samtidig som du forhindrer plakkdannelse.

Tannbørstene er også utformet på en slik måte at de ligger godt i hånden og er lettere å kontrollere, selv når du skal komme inn i de vanskeligere stillingene.

Hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig også kombinere din Durbans tannbørste med en tannkrem fra samme merke. Et av produktene i kategorien er Durbans Sensitive tannkrem, som er spesielt bra for deg med tannkjøttsykdom eller ekstra sensitive tenner.

Dette er en tannkrem som ikke bare gir beskyttelse på kort sikt, men over en lengre periode takket være ingredienser som hydroksyapatitt, fluor og allantoin.

Du kan også velge tannkremen Herbal Fresh fra Durban's, hvor det spesielt er urtene som spiller hovedrollen. Mer spesifikt brukes ekstrakter fra salvie og mynte sammen med fluor.

Durban's har vært på markedet siden 1960-tallet og har alltid drevet med tannpleieprodukter, derfor kan det italienske merket også sies å være spesialisert innen sitt felt.