Antica Erboristeria Munnvann

Gå den grønne veien med Antica Erboristeria munnvann

Mangler du et godt munnvann som kan gjøre litt av hvert? Da er Antica Erboristerias munnvann et godt valg, for her får du både antibakteriell beskyttelse, styrking av tannkjøtt og emalje samt frisk pust. Samtidig kommer effekten fra et omfattende urtekompleks, som har vært Antica Erboristerias landemerke siden 1979. Opptil 98 % av ingrediensene kommer fra naturlige kilder, så her skal du gå den grønne veien.


Hos MundFrisk finner du flere munnvann fra Antica Erboristeria . Dette gjelder både Sensitive Complete og 8 Herbs. Med Sensitive Complete får du et urtekompleks med 8 nøye utvalgte urter for ekstra følsomt tannkjøtt, samtidig som du ikke går på kompromiss med beskyttelsen du forventer av et munnvann . Smaken er både frisk og mild, bl.a. takket være mynte.

Som et alternativ kan du velge produktet 8 Herbs, som også består av 8 nøye utvalgte urter, hvor du kan se frem til bakteriell forebygging samt en anti-plakk effekt og en deilig frisk pust. Ønsker du å oppnå full effekt av Antica Erboristerias ulike urteekstrakter bør du vurdere å kombinere munnvann med tannkremene fra samme serie.

Produktene fra italienske Antica Erboristeria leveres i gjenbrukbar emballasje, noe som er et naturlig resultat av at merkevaren i økende grad forsøker å inkorporere bærekraft i alle ledd i produksjonskjeden.

Antica Erboristeria kom på markedet i 1979 og har utviklet et bredt spekter av ulike pleieprodukter, som alle hyller italiensk opprinnelse og kraften til urter.