Piave tannbørster

Piave - med mer hygieniske tannbørster

Opplever du ofte at tannbørstene dine blir litt «sleipe» hjemme i baderomsskapet? Da kan du finne den perfekte hjelpen med tannbørster fra det italienske merket Piave , som spesialiserer seg på nettopp å utvikle tannbørster basert på en mer innovativ tankegang. Dette gjelder blant annet Oxigen-serien med integrerte dreneringshull.


Som regel handler det om å unngå hull når det gjelder tannpleie, men ikke med tannbørster fra Piave . De ulike Oxigen-tannbørstene har integrerte små hull slik at vannet kan renne av raskere, og busten tørker dermed raskt. Dette gjør også at tannbørsten blir langt mer hygienisk, da det ikke er noen opphopning av bakterier - som kjent trives bakterier i de mer fuktige miljøene. Det kan være en enkel løsning, men den har vist seg å være super . Det finnes imidlertid også andre spennende løsninger i Piave serien.

Hvis du ønsker å holde det enkelt når det kommer til tannbleking, kan du ganske enkelt velge en såkalt whitening tannbørste, hvor all magien ligger i selve busten. Dette er fordi disse inneholder aktivt kull, som naturlig er med på å trekke gult plakk vekk fra tennene.

Det er veldig individuelt om du ønsker en myk, medium eller hard tannbørste, så du finner selvfølgelig alle typer blant Piave sine tannbørster. Den myke varianten er bra for de som ønsker å pusse ekstra skånsomt, mens den hardere tannbørsten er veldig bra for å fjerne plakk mer effektivt. På den annen side er det også en litt hardere behandling for både tannkjøtt og emalje.

En medium tannbørste er den gode mellomtingen.

MundFrisk står alltid klar til å forsyne både deg og resten av familien med akkurat de tannbørstene du trenger, så fyll opp hjemmelageret allerede i dag.