Benefit Floss

Mintduftende tanntråd fra Italian Benefit

Det ser kanskje ikke så mye ut, men det har alle egenskapene du ønsker fra en god tanntråd: deilig vokset tanntråd med herlig smak, som gjør jobben strålende - og til og med kommer fra en ledende italiensk produsent med fokus på både familie som rimelige produkter.


Tanntråd er nøkkelen når du byr på plakett til dans - og det må gå hvis du ikke vil ha hulrom. Ved hjelp av den tynne lille tråden kan du "file" matrestene vekk fra de små gangene mellom tennene, slik at det ikke samler seg bakterier, som er grunnsteinene for plakk- og kariesdannelse.

Men tanntråden skal selvfølgelig også kunne glide lett mellom tennene, derfor har Benefit sin tanntråd naturligvis også et voksbelegg, akkurat som du sitter igjen med en herlig myntesmak som understreker den friske og rene følelsen.

Du kan med fordel velge å supplere din Benefit tanntråd med andre tannpleieprodukter fra samme kolleksjon. Valget kan godt falle på munnvannet Total Fresh , som enten kan fungere som et supplement i daglig tannrens eller som et alternativ om du liker å bytte mellom å bruke munnvann og tanntråd.

Husk også å sjekke ut de andre produktene i Benefit -serien, slik at du kan lage den type tannrens som passer best til dine behov.

Har du spørsmål om de ulike produktene i Benefit -sortimentet, eller trenger du hjelp til andre produktanbefalinger, står vi i MundFrisk alltid til disposisjon - klare til å gjøre munnhygienen et hakk bedre.