Benefit Munnvann

Benefit munnvann - det er Total Fresh

Er du lei av det gamle munnvann ditt? Eller har du ikke hoppet på bølgen ennå? Den italienske produsenten Benefit står klar til å gi deg en Total Fresh opplevelse, hvor friskhet i munnhulen får en helt ny betydning. Så er du klar til å ta skrittet fullt ut?


Benefit er en erfaren produsent som har spesialisert seg på munnhygiene og spesielt de mer familievennlige produktene i en årrekke. For barna er det morsomme og smakfulle overraskelser i både design og innhold, mens foreldre kan glede seg til ganske klassiske produkter som gjør de oppgavene de skal uten store dikkedarer.

Benefit står bl.a. bak Munnvannet Total Fresh , som har friskhet som signatur. Smaken kan best beskrives som ganske intens, så savner du en større friskhet fra munnvann hjemme, så har du erstatningen akkurat her.

Men munnvannet hjelper også med mer enn bare friskhet; det opprettholder helsen til både tannkjøtt og tenner ved å styrke emaljen og forhindre plakkdannelse. To viktige komponenter i optimal munnhygiene.

Et annet pluss er at munnvannet ikke inneholder alkohol; hos noen kan alkoholformlene godt gi både tørrhet og en brennende følelse, ikke minst hvis munnhulen allerede er litt sensitiv .

Benefit utvikler alle typer tannpleieprodukter for både barn og voksne, og du finner flere av produktene her hos MundFrisk . Så kanskje du trenger mer i kurven?