Benefit tannbørster

Benefit - når delfiner blir til tannbørster

Benefit er et italiensk merke som leverer tannpleieprodukter til hele familien og liker å ha et godt glimt i øyet når det kommer til junior . Har du f.eks. vurdert å la Benefits gule delfintannbørste finne veien til tannkruset hjemme?


Hos MundFrisk finner du en rekke produkter fra Benefit , og vi er spesielt glade for å kunne introdusere hele familien for de mer barnevennlige tannbørstene. Delfindesignet skal nok bringe lykke til de minste, men det er selvsagt også tenkt massevis av funksjonelle løsninger inn i det relativt enkle designet. Delfinhodet passer perfekt til den mindre munnen, mens den runde delfinkroppen danner selve gummihåndtaket, som ligger ekstra godt i hånden.

De myke bustene er selvsagt også utformet slik at de både renser effektivt og skånsomt - spesielt med tanke på at både tyggegummi og emalje fortsatt ikke er ferdig herdet hos familiens minste og derfor trenger ekstra beskyttelse.

Skal leken vekkes til live, er det også mulig å kombinere barnetannbørstene fra Benefit med en tannkrem, hvor det samme morsomme hval- og fiskedesignet går igjen på pakken. Tuben skjuler en herlig overraskelse i form av tannkrem med fruktsmak, så barna glemmer fort at den faktisk også inneholder massevis av sunne vitaminer!