Benefit Tannkrem

Benefit tannkrem for de minste - med fruktsmak og vitaminboost

Nå får tannkremen en helt annen smak - bokstavelig talt, fordi Italian Benefit har valgt å la junior deres inneholde massevis av fruktsmaker, slik at det skal bli enda enklere å gjøre tannpussen til et morsomt spill for alle i familien.


Nå som tennene skal pusses to ganger om dagen, handler det også om å finne smakene på tannkremen som gjør barna ekstra glade . Tutti Frutti-blandingen i Benefit sin fargerike tannkrem er et utmerket valg for de som ønsker kvalitet, men også vil ha et lite glimt i øyet, uten at det går på bekostning av selve kvaliteten.

Tannkremen er utviklet på grunnlag av grundige formler, og vitaminkomplekset med både A-, B- og C-vitaminer er en effektiv booster for barnet, som også får beskyttelse mot fluor, slik at tannemaljen ikke ødelegges av syreangrep . Formelen er også med på å forhindre plakkdannelse og dermed også dårlig ånde, noe som kan være ganske stigmatiserende spesielt for det lille barnet.

Hvis Benefit 's barnetannkrem allerede er en hit hjemme, kan den med fordel kombineres med barnetannbørstene fra samme serie. Det høres nok ut som søt musikk i små barneører om tennene kan renses med fruktsmak og med litt ekstra hjelp fra en delfinformet tannbørste. Begge deler finner du selvsagt her hos MundFrisk .

Benefit er en italiensk produsent som står bak en komplett kolleksjon av tannpleieprodukter for både barn og voksne, så husk å se på hele produktutvalget.