Coco Clean tanntråd

Floss + tannpirkere fra Coco Clean - fjerner enkelt plakk

Du kjenner sikkert til følelsen av det irriterende kyllingstykket som gjemmer seg hele veien bak visdomstennene dine som du bare ikke får ut, uansett hvor hardt tungen din prøver å presse den. Og så tenk på hvor mange andre "gode ting" som er gjemt i de andre rommene. Tannpirkere er nødvendig for å fjerne matrester, slik at du unngår bakterieopphopning og dermed plakkdannelse og karies.


Tannpirkere med dobbel funksjon, som fra nederlandske Coco Clean er super , da du har muligheten til å rense tennene på to forskjellige måter - enten med selve tanntråden eller med den spisse enden. Du kan dermed variere bruken, avhengig av hvilke mellomrom du skal rengjøre og hvor smale de er.

Det er selvsagt helt ditt valg om du vil bruke tanntråd eller tannpirkere. Det smarte håndtaket på tannpirkerne er imidlertid ganske enkelt å håndtere, slik at du lettere kan kontrollere bevegelsene når du trekker tannpirkerne inn og ut av mellomrommene, enn om du bare skal holde i en tynn tråd. Dette kan kreve litt mer fingerferdighet.

Vårt produkt Wrapped Coco Clean Floss Picks har også fordelen at hver tannpirker er pakket inn i papir. De er derfor super å ha med seg på reisen, akkurat som du kan bruke dem på kafeen eller i tannklinikken.

Så nå er det ingen unnskyldning for ikke å huske tannpirkerne!

Husk også å sjekke ut våre andre produkter fra Coco Clean .