Setablu gips

Fiks snorking og liktorn med plaster fra Setablu !

Beredskap har virkelig blitt et moteord, og mens noen snakker om vannflasker, mat i 3 dager og nødradioer, vil vi i MundFrisk gjerne slå et slag for plaster! For det er minst like viktig å ha kontroll på de mest nødvendige toalettartikler til store krisesituasjoner så vel som hverdagslige småulykker - og du klarer deg ikke uten plaster for både store og små.

Hos MundFrisk kan du fylle opp lageret med alle slags plaster. Det italienske merket Setablu kan f.eks. hjelpe deg med barnevennlige lapper med iøynefallende motiver. De fester seg ekstra godt til småfingrene, så det vil ikke være noe problem å fortsette å spille de neste timene.


Men Setablu har også de litt forskjellige plastrene som snorkeplaster og plaster for liktorner. Med liktorner finner man ut at det dannes en liten hard kjerne inne i callus, og det kan være ganske smertefullt hvis det er konstant trykk mot dette området. Derfor skal den beskyttes best mulig med spesialutviklede svarttornplaster.

Du kan også se nærmere på Setablus neseplaster, som egner seg spesielt godt som beskyttelse mot snorking. Kombinasjonen av innsnevrede luftveier og avslappede muskler er en av årsakene til snorking. Neseplaster hjelper deg å puste lettere og kan dermed bidra til å forhindre snorking.

Du kan selvfølgelig også bruke neseplaster til sportsbruk. Du har helt sikkert sett hvordan både syklister og fotballspillere løper rundt med neselapper fra tid til annen for å få mer luft gjennom nesen, slik at du kan prestere bedre på banen. Så spørsmålet er om du vil hoppe på bølgen. Kanskje slår du til og med to fluer i en smekk - bedre oksygeninntak under kampen, og ingen snorking etterpå...

Sjekk i dag hvilken type plaster du trenger hjemme!