Jacklon Munnvann

Jacklon munnvann - for rengjøring, sårheling og styrking av emaljen

Jacklon er et italiensk merke som siden 1930 har satt ultrahøye kvalitetsstandarder for alt fra innhold til emballasje, og er i dag representert i flere markeder rundt om i verden. Hos MundFrisk.no har vi valgt å selge munnvann fra Jacklon , som ikke bare renser tennene super , men også kan brukes til sårtilheling og styrking av emaljen.


Vi kan f.eks. tilby deg et munnvann fra Jacklon med kombinasjonen hyaluronsyre og fluor, hvor resultatet er en betennelsesdempende effekt som både er gunstig for sårtilheling og en styrking av både tannemalje og tannkjøttvev. Så tenk på hvor mye du får på kjøpet, bare ved å gurgle i bare 30 sekunder.

En annen kombinasjon består av den ayurvediske urten Gotu Kola og fluor, hvor du også vil kunne oppnå slimhinneheling, mens fluor er ingrediensen som går inn og er med på å styrke emaljen.

Munnvannene med frisk smak er laget for å brukes daglig, men noen av dem tar naturligvis også hensyn til deg som har ekstra følsomt tannkjøtt.

Formlene er alle alkoholfrie, akkurat som de alle er produsert i Italia. Til tross for den verdensomspennende suksessen Jacklon alltid opprettholdt sin italienske arv, noe som understrekes av den store kvalitetsfinessen som gjenspeiler hvert eneste produkt i den store produktkatalogen.

Føler du ikke at tannbørsten når helt ned, bør du supplere med et munnvann som hjelper til med å rense mellomrommene. Ta en titt her på MundFrisk , hvor du kan få massevis av inspirasjon til hva du kan velge innenfor munnskyllevæsker.