Jacklon

Jacklon - reisen fra badesalt til munnvann

I dag er Jacklons sortiment spekket med alt fra hudpleieprodukter til babyprodukter, men det hele startet med badesalt og andre badeprodukter i 1930-tallets Italia, hvor Santo Gicalone drev familiebedriften, først under navnet Sas S. Giacalone og deretter Jacklon . Her solgte han bl.a. produktene direkte til apotekene, men det endret seg betydelig på 1950-tallet, da supermarkeder dukket opp i hopetall og forbrukere etterspurte andre typer varer.


Etter hvert som produktlinjene ble utvidet, gikk Jacklon også inn på flere markeder enn det italienske. Dette gjaldt for eksempel USA.

Til tross for at de i dag er tilstede på flere markeder over hele verden, har Jacklon alltid hardnakket holdt fast ved sitt italienske opphav. Så produktene utstråler italiensk stil, hvor ikke bare innholdet blir tatt vare på, men også emballasjen, og derfor er det et naturlig samspill. Det har også alltid vært avgjørende for Jacklon å opprettholde utrolig høye kvalitets- og miljøstandarder i hvert eneste ledd i produksjonskjeden.

Vi gir deg bokstavelig talt muligheten til å smake på italienske Jacklon , ettersom vi selger deres munnvann . Disse munnvannene er basert på alkoholfrie formler og egner seg til daglig bruk. I tillegg til renseeffekten kommer de også med spesialeffekter som en ekstra beskyttelse av sensitive tenner og tannkjøtt samt vevstilheling, akkurat som tannemaljen forsterkes. Formlene består av en blanding à la hyaluronsyre og fluor samt den ayurvediske urten Gotu Kola.

Vil du vite mer om hva Jacklons munnvann kan tilby deg? Da kan vi anbefale deg å se nærmere på de ulike produktene i kategorien.

Jacklons suksess: et århundre med historie

Oppdag historien om Jacklon , et selskap som produserer og distribuerer kropps-, hår- og orale produkter. Engasjement for forskning og utvikling av bærekraftige og miljøvennlige produkter.
En familiehistorie.
Jacklons historie begynner i 1930, da Santo Giacalone, grunnleggeren og stamfaderen til familien, åpnet "SAS S. Giacalone", et selskap for produksjon og distribusjon av badesalt til apotek og apotek.

På 1950-tallet, takket være en stor suksess blant de første italienske supermarkedskjedene som Jacklon har samarbeidet med siden åpningen av de første butikkene, endret selskapet navn i den perioden og ble " Jacklon ", og fortsatte med stor suksess.
Selskapet ekspanderte, endret hovedkvarter og startet samarbeid over hele det italienske territoriet.
Jacklon landet utenlands med en serie med såper, dusjgeléer og sjampoer, spesialdesignet for det amerikanske markedet. Selskapet skilte seg ut ikke bare for kvaliteten på produktene, men også for den foreslåtte eksklusive og designemballasjen.

90-tallet markerer en ny fase; selskapet gikk over til tredje generasjon, som konsentrerte sitt engasjement om bærekraft og miljøetikk i produksjonen. For de fleste linjene ble det brukt en gjennomsiktig flaske for å vise kvaliteten på det inneholdte produktet, og PET-plast ble introdusert, resirkulerbar og banebrytende for tiden.

I dag, etter nesten et århundre med historie og suksesser, anses Jacklon som et referansepunkt i produksjon og distribusjon av kosmetiske produkter på det nasjonale og internasjonale markedet.
Det er i forkant av forskning og utvikling av miljøvennlige produkter, med kvalitetssertifiseringer og streng kontroll i alle stadier av forsyningskjeden, noe som fremmer forsikring for territoriet, arbeidere og forbrukere.