Equilibra Munnvann

Equilibra munnvann - uten fluor og uten alkohol

Det finnes en del munnvann på dagens marked, men italienske Equilibra har likevel klart å markere seg ved å presentere flere munnvann som verken inneholder fluor eller alkohol, og som samtidig benytter seg av opptil 97 % naturlige ingredienser.

Du kan glede deg til å skylle munnen med alt fra islandsk lav til kokosnøtt, tea tree olje og grapefruktekstrakt. Mentol er med på å opprettholde den friske ettersmaken som gjør at du møter dagen med et ekstra stort smil.


Men du får først og fremst en grundig rengjøring av munnhulen, noe som bidrar til både en beskyttende og antiseptisk effekt. Munnvannet er dermed ikke bare utviklet for å rense mellomrommene, men også for å forhindre betennelse i tannkjøttet, inkludert plakkdannelse.

Selv om du sikkert er så grundig med tannbørsten, vil munnvannet alltid gi deg en ekstra grad av sikkerhet - og her får du all hjelp du kan tenke deg fra naturlig kilde.

Equilibras munnvannsvæsker kan også kombineres med tannkremene fra samme merke, som selvfølgelig selges her på MundFrisk.no .

Equilibra er et merke som har gjort det til et mål å bringe balanse mellom ditt personlige velvære og bruken av naturlige ingredienser. Flere av tannkremene bidrar ikke bare til å rense tennene, men har også en naturlig blekende effekt, da de inneholder f.eks. kokos og aktivert kull, som bidrar til å trekke de stygge, gule flekkene vekk fra overflaten, uten samtidig å skade emaljen.

Ingen hokus pokus, bare 100% naturlig.