Dr. Organic Munnvann

Dr. Organic - ny tolkning av økologiske munnvann

Har du målrettet lett etter naturlige produkter som inneholder de reneste ekstraktene og ikke er tilsatt alle slags skadelige tilsetningsstoffer? Da er du på samme reise som Dr. Organic - et økologisk sertifisert merke fra England som har oppnådd prestisjetunge sertifiseringer og stadig vokser på det europeiske markedet.


Dr. Organic ser alltid nøye på hver eneste ingrediens i de enkelte formlene for å vurdere om de tilsetter det de skal, eller om de faktisk kan erstattes med et alternativ som er langt mer nyttig. Det er f.eks. ofte tilfellet med vann, som hos Dr. Organic fortrinnsvis erstattet med aloe vera.

Hos MundFrisk.no har vi flere produkter fra Dr. Organic , inkludert deres munnvann , som beskrives som et gjennombrudd i organiske munnvannsvæsker. De primære naturlige ingrediensene her er tea tree olje, arnica, grapefrukt og bioaktiv aloe vera. Produktet er også alkoholfritt og har en klassisk myntesmak.

Munnvann er alltid super å bruke, da du kun trenger å gurgle en kort stund og deretter spytte ut for å oppnå den beroligende og rensende effekten.

Munnvann skal alltid brukes i kombinasjon med tannpuss og gjerne både tanntråd og tannpirkere. Med tannbørsten kan du rengjøre overflatene, mens tanntråd og tannpirkere rydder mellomrommene, og munnvannet sørger for at de aller siste restene vaskes vekk fra munnhulen. Dette er den enkle oppskriften for deg som vil unngå tannråte, som utvikler seg i det øyeblikket du ikke blir kvitt bakterieansamlinger.

Så kjøp din Dr. Organic munnvann direkte fra MundFrisk allerede i dag - det er både et godt valg for din personlige helse og planeten som helhet.